Topp 3 mest prisvärda Samsung telefoner 2020

Topp 3 mest prisvärda Samsung telefoner 2020

22nd juli 2020 Av av andreas

Samsung har ett stort utbud på prisvärda telefoner. Detta företag är världens största och kanske mest kända mobiltelefontillverkare. De utgör ungefär 20 procent av marknaden. År 2019 såldes totalt över 1,5 miljarder telefoner, varav Samsung sålde nära 300 miljoner av dem. Tre av Samsungs bästa serier för år 2020 presenteras här. Varje serie är betecknad med en egen bokstav, vilka är A, J och M.

En särskild aspekt som gör Samsung telefoner så populära är att de är billigare än andra telefoner. Sony, HTC och Apple producerar telefoner av likvärdig kvalitet fast säljs till ett dyrare pris för kunden.

3 prisvärda serier av Samsungtelefoner

1. Samsung Galaxy A: Galaxy A är ett innovativt urval som har allt du letar efter i en telefon; från en stor skärm av hög kvalitet till kraftfull prestanda. Allt i en unik och tillgänglig design. Det är ett lämpligt urval att införskaffa till ditt företag genom att ta ett snabbt företagslån hos Qred. Detta eftersom Galaxy A är designad för alla och finns tillgänglig i nästan alla länder. Priset på Galaxy A51 ligger på under 4000 kronor medan A71 säljs för mellan 4500 och 5000 kronor.

2. Samsung Galaxy J: Samsung Galaxy J är en del Samsung Galaxy-serien. Det finns ett flertal modeller i Samsung J-serien där de flesta modeller är konkurrenskraftigt prissatt. Även om de är billiga är de utrustade med den senaste tekniken och senaste generationens skärmar. De är därför perfekta för unga personer som inte har mycket pengar men uvill kunna använda populära appar som Instagram eller WhatsApp.

3. Samsung Galaxy M: Samsung Galaxy M-serien som lanserades 2019 är det senaste tillskottet på marknaden och en efterföljare till J-serien. Serien består av Galaxy M10, M20, M21, M30 och M40. För lite mer avancerade användare fungerar M-serien bättre eftersom den har högra prestanda med bättre processor och bättre batterikapacitet. Processorn är utrustad med åtta kärnor.