Hörlurar

Hörlurar

11th april 2019 Av av andreas

En mobiltelefon är inte komplett utan ett par hörlurar som gör att du kan lyssna på ditt favoritprogram på radio eller promenera till din favoritmusik. Även hörlurarna har blivit praktiska och små, istället för den otympliga freestylen som fanns förr i tiden. Hörlurar finns dock som flera modeller.

Hörsnäckor

Detta är den vanligaste formen av hörlurar och innebär bara att man stoppar in små, små lurar i öronen, s.k in-ear med en tunn sladd som kopplas i telefonen. Idag finns det även trådlösa hörlurar så att du slipper trassla in dig i sladdarna. Nackdelen är att du ser ut som om du gick och talade för dig själv som en galning, men eftersom de flesta vet vad det handlar om så slipper du bli intagen på psyket efter en förbryllad medborgare som sett dig gå och snacka ut i tomma intet.

On ear-hörlurar

Om du föredrar de större lurarna som utestänger allt ljud och som du även kan använda till gaming och tv-tittande, så kan du investera i ett par on ear-lurar. Den stora fördelen är att du slipper ljud från omvärlden eftersom de omsluter öronen på ett förträffligt sätt. Baksidan är att de syns och kan vara lite störande.